27 July 2008

Inundatiile politizate


In ultimele zile inundatiile au facut ravagii in unele localitati din nord, nord-estul Romaniei. Canalele de stiri mediatizeaza aceste evenimente nefaste si felul in care autoritatile incearca sa rezolve problemele acelor oameni ramasfi fara locuinta sau fara roadele muncii de o viata.

Surprinzator, tot autoritatile care bineinteles sunt controlate si conduse politic gasesc aceste dezastre ale naturii un subiect foarte bun de campanie electorala. Astfel politicienii din opozitie incearca sa arunce vina pe cei aflati la guvernare, iar cei aflati la guvernare considera ca nu exista nicio problema si ca lucrurile sunt sub control. Foarte interesant acest mod de a putea politiza pana si inundatiile, care au distrus sufletele unor oameni. Se aproprie o noua campanie electorala, deci se poate profita de orice de acum inainte pentru a mediatiza un om politic sau un partid.

Personal cred ca este un lucru cumplit, si dureros ca si atunci cand niste oameni nevinovati sunt in suferinta, autoritatile sa dea dovada de neintelegere, si de necolaborare si sa persiste in continuare in lupta politica de ultima speta. "Eterna si fascinanta " clasa politica din Romania. Asta am ales, de asta avem parte.

Pana la articolul urmator ... s-auzim numai de bine!

No comments: