25 July 2008

Primar pe hi5...

In aceasta seara vreau sa scriu despre primarul proaspat reales al Constantei, Radu Mazare. Mai nou, am aflat ca domnul Mazare are cont pe hi5, acolo unde a postat foarte multe fotografii care il surprindeau pe controversatul primar in diferite ipostaze.

Marea majoritate a oamenilor, cunosc spiritul exotic al primarului constantean, care detine tot felul de automobile de epoca, sau de colectie, si tot timpul cand are ocazia practica tot felul de sporturi extreme. Cu toate acestea Radu Mazare este la al treilea mandat la Primaria Constanta. Constantenii il iubesc asa cum este pe Radu Mazare, chiar daca acesta este considerat ca fiind excentric, exotic, "golanas" sau mai stiu eu cum. In acelasi timp Radu are grija de prosperul oras, si se preocupa de el ajutand in aceeasi masura si pe cei batrani si pe cei tineri prin iesirile populiste pe care le are uneori prin orasul de la malul marii.

Totodata Radu Mazare declara la un moment dat ca este un inflacarat al internetului si al discutiilor pe messenger. Foarte interesant! Cu tot cu hi5, si cu blog, si cu ID de mess, si cu disctuii virtuale Radu Mazare cred ca o sa mai ramana primarul Constantei inca vreo 8 ani, indiferent de formatiunea politica din care va face parte. Radu Mazare este un model atipic de primar, si probabil asa va ramane tot timpul

Pana la articolul urmator ... s-auzim numai de bine!

1 comment:

Criss said...

Bravo lui, stie sa se faca cunoscut. A invatat sa puna in aplicare toate mijloacele de promvare:)).
P.S.: Are un profil complet + peste 8000 de "prieteni":>.