19 January 2008

Super oferta RDS...

RDS/RCS vine pe piaţă cu o nouă super ofertă, care cam ii scoate din joc pe ceilalţi concurenţi de pe piaţ comunicaţiilor, gen RomTelecom, UPC, Astral etc. . Oferta lor sună cam asa : Esti abonat la telefonie fixă cu un anumit numar de minute gratuite la reţeaua RDS? Oke! Atunci primiţi un telefon mobil gratis, pe care ve-ţi putea folosi minutele de pe fix. Cu alte cuvinte minutele pe le aveaţi înainte pe fix, le aveţi de acum şi pe mobil. Ele vor fi cumulate. Asta în condiţiile în care acel telefon îl primiţi absolut gratis, fără să plătiţi abonamente separate, sau cartele, sau mai stiu eu ce.

Oferta celor de la RDS este destul de tentantă. În acelaşi timp se vede clar că cei de la RDS sunt mai puţin preocupaţi de partea financiară acuma, şi încearcă mai mult să îşi găsească noi clienţi, astfel încercănd să acopere piaţa de comunicaţii din România. Şi cred că vor reuşi acest lucru. În Iaşi spre exemplu sunt în jur de 60.000 de clienţi RDS. Până acum 15.000 au primit telefonul gratis. Ceilalţi 45.000 încă aşteaptă telefonul mobil gratis, care va veni imediat.

Cei care sunt abonaţi RDS, şi incă nu au primit telefonul mobil gratuit pot, ori să se ducă la cel mai apropiat sediu, pot ori să aştepte agenţii sa vină cu telefonul, ori mă pot suna pe mine la numarul 0745-212 402, şi în cel mai scurt timp vor avea telefonul mobil gratis la ei acasă.

ATENŢIE : În cazul în care aţi primit deja un telefon mobil gratis RDS, şi vreţi să mai luaţi încă unul(sau l-aţi luat deja), pe acela îl ve-ţi plăti. Deci fiecare abonat poate să ia un singur telefon gratis.

Cam atât despre super oferta RDS. Până la articolul următor ... s-auzim numai de bine!

14 January 2008

Nepăsare...şi dezinteres. A cui este vina?

În părculeţul din complexul studenţesc "Titu Maiorescu", de vreo două luni se adună niste "copii ai străzii". Cine sunt aceşti copii ai străzii? Din câte se pare sunt majoritatea toţi minori, toţi fumează, toţi "trag din pungă", toţi stau in frigul puternic, toţi au tendinţe nu foarte "ortodoxe", toţi cerşesc. Nimeni, dar absolut nimeni nu îi întreabă absolut nimic. Ce este cu ei? Sunt sau nu la şcoală? Au familii? Sunt din centre de plasament? Nimeni nu ia absolut nicio măsură. Asta în condiţiile în care, mai mult ca sigur, autorităţile locale cunosc acest caz, pentru că aceşti copii stau zi de zi pe străzi în inima Copoului, exact lângă Universitate, acolo unde e probabil cea mai frecventată zonă din Iaşi.

Întrebarea care vine în mod logic este : De ce nimeni nu ia atitudine în această privinţă? Şi cine trebuie să se sesizeze? Probabil toţi dau vina unii pe alţii. Haideţi să ne gândim ce se va întâmpla când vor creşte aceşti copii, având în vedere condiţiile în care au crescut? Bineînţeles că niciunul din acei copii nu vor alege cea mai bună "cale" în viaţa sa.

Aşadar, că tot e campanie electorală, ar fi bine ca domnii candidaţi sa nu se promoveze critcându-se unii pe alţii. Faceţi ceva practic, domnilor. Voi vă certaţi între voi, electoratul votează după ureche în cele mai multe cazuri, iar problemele importante rămân nerezolvate.

Şi ăsta este unul din multele aspecte proaste de care avem parte în România în general şi implicit în Iaşi. Copii ca aceştia sunt mult mai mulţi în Iaşi, dar pe nimeni nu interesează acest lucru. Mie mi-ar fi ruşine dacă aş fi în locul celora care trebuie să răspundă pentru ceea ce se întâmplă. Până la articolul următor ... s-auzim numai de bine!!!

Va mai amintiti de el...?

Era un inspector pe probleme de integrare europenă la Prefectura Vaslui. Super tare...frate.