19 January 2008

Super oferta RDS...

RDS/RCS vine pe piaţă cu o nouă super ofertă, care cam ii scoate din joc pe ceilalţi concurenţi de pe piaţ comunicaţiilor, gen RomTelecom, UPC, Astral etc. . Oferta lor sună cam asa : Esti abonat la telefonie fixă cu un anumit numar de minute gratuite la reţeaua RDS? Oke! Atunci primiţi un telefon mobil gratis, pe care ve-ţi putea folosi minutele de pe fix. Cu alte cuvinte minutele pe le aveaţi înainte pe fix, le aveţi de acum şi pe mobil. Ele vor fi cumulate. Asta în condiţiile în care acel telefon îl primiţi absolut gratis, fără să plătiţi abonamente separate, sau cartele, sau mai stiu eu ce.

Oferta celor de la RDS este destul de tentantă. În acelaşi timp se vede clar că cei de la RDS sunt mai puţin preocupaţi de partea financiară acuma, şi încearcă mai mult să îşi găsească noi clienţi, astfel încercănd să acopere piaţa de comunicaţii din România. Şi cred că vor reuşi acest lucru. În Iaşi spre exemplu sunt în jur de 60.000 de clienţi RDS. Până acum 15.000 au primit telefonul gratis. Ceilalţi 45.000 încă aşteaptă telefonul mobil gratis, care va veni imediat.

Cei care sunt abonaţi RDS, şi incă nu au primit telefonul mobil gratuit pot, ori să se ducă la cel mai apropiat sediu, pot ori să aştepte agenţii sa vină cu telefonul, ori mă pot suna pe mine la numarul 0745-212 402, şi în cel mai scurt timp vor avea telefonul mobil gratis la ei acasă.

ATENŢIE : În cazul în care aţi primit deja un telefon mobil gratis RDS, şi vreţi să mai luaţi încă unul(sau l-aţi luat deja), pe acela îl ve-ţi plăti. Deci fiecare abonat poate să ia un singur telefon gratis.

Cam atât despre super oferta RDS. Până la articolul următor ... s-auzim numai de bine!

8 comments:

Carina said...

Ai pus mana pe telefoanele oferite de RDS? S-ar putea sa nu mai para la fel de tentante :) Prietena mea l-a primit si l-a inapoiat imediat, iar o alta cunostinta a avut ghinionul sa i se defecteze la cateva zile dupa ce l-a primit. Eu nu l-am primit inca pe al meu dar nu mi-l doresc :)

ines said...

E moca, deci ce conteaza?:)

Alex Ciobanu said...

@carina...

Probleme apar. Asa e. Dar sunt doar cazuri izolate. Nu trebuie sa generalizam o situatie. Telefoanele sunt destul de bune in principiu.

Andrei said...

Un concurs pentru bloggeri ieseni organizat de Iasi Nights.ro.

Esti blogger? Esti din Iasi? Te intereseaza soarta orasului tau. Scrie un articol pe tema "Orasul Iasi. Ce as schimba in 2008" si noi il publicam pe http://iasi.nights.ro. Articolul poate consta si in fotografii reprezentative despre orasul Iasi in 2008 sau chiar un videoclip. De asemenea prin intermediul retelei sociale http://iasinights.ning.com iti promovam timp de o luna ultimele 5 post-uri de pe blog-ul tau.

Asteptam articolele pana la sfarsitul lunii februarie pe andreisava@yahoo.com. Cel mai bun sau o selectie din cele mai bune vor fi publicate pe http://iasi.nights.ro.

Anonymous said...

lucrezi cumva la rds?

Ciobanu Alin Marcel said...

nu prea sunt de calitate respectivele telefoane. si, ca sa-l primesti, e o garantie la mijloc. daca il strici, il platesti. si garantia e peste valoarea respectivului telefon. plus ca nu are acoperire prea mare

eu unul mi-am pierdut definitiv increderea in RDS

Anonymous said...

;)
"ve-ti" se scrie legat... de fiecare data.

Anonymous said...

ma cac pe rds tau!! sh pe tine ca te-ai gaist sa le faci reclama!!