21 April 2007

Preselectii : impresii, pareri (part 1)

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat vreun articol pe blog! Ma gandeam ieri sa scriu ceva despre circul politic la care asistam de ceva timp! Dar sincer … nu prea imi vine sa incep sa critic din nou actualul Guvern si Parlament! (dar cu siguranta o sa o fac in articolul urmator) !

Asadar o sa incep a va spune ca ieri seara am venit din Bucuresti! Am fost la preselectii pentru Olimpiadele Comunicarii! Experienta unica! In 60 de minute am trecut printr-o gramada de stari! Am fost emotionat, nepasator, mirat, curajos, fricos, stresat, stresant ( saracele mele colege – imi cer scuze !) !

Cand am ajuns in fata juriului, jur ca simteam cum imi bate inima in gat, dar imediat mi-am revenit! Nu prea am inteles juriul pentru ca de la unii din cei 3 membri (nu vreau sa dau nume) nu am obtinut niciun fel de feed-back, fie el pozitiv sau negative! In fine, oricum nu mai conteaza! Eu cred ca ne-am descurcat:D! Astazi este ziua cea mare! Dupa – amiaza vom afla echipele care merg in finala, in urma preselectiilor! Astept cu nerabdare mailul de la Marius Balaci care va face publica “lista celor 12” (asa am numit eu lista cu cele 12 echipe care vor merge mai departe in finala la proba de Advertising)!

Indiferent de ce rezultat vom primi, pentru mine a fost o experienta placuta si constructiva !Nu o sa imi para rau orice ar fi!Stiu un singur lucru! Ca mai mult de o luna de zile, am muncit alaturi de intreaga echipa, am glumit, ne-am ciondanit, dar pana la urma a fost bine!Important e ca am avut si avem in continuare incredere in noi si in capacitatile noastre!
Imi pare rau de un singur lucru, si acela este ca nu am avut ocazia sa il cunosc personal pe Bogdan Naumovici si al lui "miel zburator":)) ! L-am vazut totusi in dimineata preselectiilor facandu-si intrarea in curtea Centrului Metropolitan pentru Tineret, pe un ditamai motoru’ :)) !
Dar cine stie poate o sa am ocazia sa il intanlesc personal, daca, alaturi de echipa mea o sa ajungem in finala!

Pana la articolul urmator (care o sa fie politic) vreau sa va urez toate cele bune si ... ca de obicei ... s-auzim numai de bine!