30 June 2007

Heloooooo...

Uf...ce bine ma simt sa stau din nou in fata calculatorului si sa scriu un post. E minunat.

De 3 zile sunt in Statele Unite. Oraselul asta in care sunt e destul de fainut pentru ca e o fosta colonie englezeasca. Chiar e fain. Americanii sunt si ei destul de amabili. Tigarile sunt scumpe, la fel ca si bautura si mancarea.

My baby - Ines a luat si ea viza si o astept aici joi dimineata. Yupiiiii....!

Vreau sa va zic ca in America nu e chiar raiul pe Pamant, cum cred unii dintre noi. In afara ca sunt foarte amabili americanii sunt foarte nepasatori si nu ii intereseaza absolu deloc ce pareri au ceilalti despre ei. In acelasi timp au o neincetata dorinte de a fi unici si separati de restul natiunilor de pe glob. De aceea aici poti gasi foarte multe lucruri care sunt facute intr-un mod foarte stupid, dar care sunt diferite de cele pe care le gasim in Europa.

Sa nu credeti prea mult in american dream.

O sa mai revin cu detalii cand o sa mai am ocazia. Acum sunt intr-o biblioteca si mai am la dispozitie doar 35 de minute si mai am foarte multe lucruri de facut.

Multa bafta la toata lumea si ... pana la articolul urmator ... s-auzim numai de bine!

25 June 2007

Plec ...

Vreau sa va anunt pe toti ca am luat viza pentru Statele Unite si ca joi dimineata o sa plec pentru 3 luni acolo. Ar trebui probabil sa fiu bucuros ... dar NU sunt. Nu sunt deloc, pentru ca Ines - my baby nu a reusit si ea sa obtina blestemata aia de viza.

Astfel tinp de 3 luni nu prea o sa mai postez nimic, dar o sa revin cu forte proaspete din toamna. Promise!

Multa bafta tuturor ... o vara cat se poate de frumoasa si pana la articolul urmator ... s-auzim numai de bine.