22 December 2007

Astept cu nerabdare darurile voastre

Am gasit pe blogul lui Ines o chestie foarte interesanta. Astept cu nerabdare si sunt foarte curios sa vad ce cadouri imi va lasa Mosul prin intermdiul vostru.


BlogBrowsing!

O chestie super tare facuta de cei de la Blogagency si care se numeste blogbrowsing. O puteti observa in coltul din dreapta-sus al paginii mele. E foarte interesant in sensul ca poti merge din blog in blog exact ca si cum ai rasfoi o carte. Nice ideea. La prima vedere mi s-a parut foarte misto, si mi se pare si acuma.

Singurul lucru ciudat pe care l-am observat de ceva timp este acela ca toata chesti asa are o structura ciclica foarte scurta. Astfel de la blogul meu se ajunge la blogul X, apoi la blogul Y, apoi la blogul Z, apoi la blogul K si apoi din nou la blogul X. Si asta nu se intampla doar daca incep rasfoirea numai de la mine. Si alt lucru si mai ciudat cam in 90% din cazuri blogurile X, Y, Z, K sunt aceleasi, adica blogurile de pe primele 10-20 pozitii din traffic.ro. Adica acei mari bloggeri. Si asta nu prea stiu cat e de bine, pentru ca aceasta inovatie se crede a fi o cale prin care poti afla informatii despre cat mai multe bloguri si cati mai multi bloggeri. Dar se pare ca nu e chiar asa. Eu aflu doar de la X, Y, Z si K.

So...daca cineva are argumente solide sa imi explice care e treaba. DE CE asa si nu cum ar trebui sa fie, sa o faca. Pana la articolul urmator ... s-auzim numai de bine!

17 December 2007

Votati-ma...

In clipele in care va plictisiti, SAU sunteti prinsi in miile de treburi dinaintea sarbatorilor de iarna, putei face o pauza dandu-mi un vot (adica lasa-ti un comment) pe http://sexyblogger.blog.ele.ro/All/Alex+Ciobanu.html . Este un concurs pentru cei mai sexy bloggeri. Nu uita. Votul tau conteaza. Multam fain!