01 August 2008

Oamenii nimicului....

Exista o categorie de oameni, care de multe ori incearca sa te ia drept prost. De fapt lucururile stau altfel. Mai intai iti promit marea cu sarea, iti arata cat de mult "te iubesc", profita de tot felul de chestii pe care tu le faci, iar apoi, brusc, respectivele persoane incep sa te ia de prost, si incep sa te ia cu o vrajeala din aia de cea mai proasta calitate, prin care da dovada numai de lipsa de verticalitate, imoralitate, imaturitate, intelectualism, lipsa de respect si asa mai departe.

Pentru mine acesti oameni sunt ultima speta si nu pot si nici nu vrea sa ii vad. Cu toate acestea e posibil sa ii mai intalnesc, pentru ca tot acesti oameni stapanesc foarte bine arta de a se preface si a te preface.

Am povestit aceste lucruri, pentru ca nu de mult am intalnit o astfel de persoana, de care sincer imi pare rau, pentru ca personal credeam ca este altceva decat ceea ce este ea cu adevarat. Nu pot decat sa ii multumesc si sa ii urez tot binele din lume. Nu vreau sa dau nume. E o persoana pe care o cunoaste foarte multa lume (mai ales din Iasi).

Aveti grija pe unde si peste cine dati. Pana la articolul urmator ... s-auzim numai de bine!

No comments: