13 December 2007

Vine Craciunul...

Fac o pauza din a citi teroriile referitoare la democratie ale lui Sartori, Dahl si Hayek (asta am de invatat pentru partial - la naiba), pentru ca citind si tot citind si plicitsindu-ma mi-am adus deodata aminte ca trebuie sa vina Craciunul.

Aceasta sarbatoare a sufletului, in care este bine sa stai cu familia, sa uiti de necazuri si greutati, si sa fii bun cu toti ceilalti din jur. Aceasta sarbatoare care aduce parca lumina in sufletele noastre, aceasta sarbatoare care ne face sa fim OAMENI, sa ne gandim la lucruri minunate, sa ne gandim la ceilalti. Aceasta sarbatoare, care este anuntata de impodobirea bradului alaturi de cei dragi, aceasta sarbatoare in care il asteptam pe Mos Craciun cu drag, sa ne aduca muuuuuuuuuuuuuulte cadouri. Aceasta sarbatoare a fericirii, a dragostei pentru cei din jur, a intelegerii si frumosului.

Gata! Starea de vis, precum si pauza s-au terminat. Acum back to Teoria Democratiei, ca maine am partial. Wish me luck! Pana la articolul urmator...s-auzim numai de bine!

1 comment:

ines said...

Good luck! Dupa aia mergem sa cumparam globuri:P :*:*:*