10 December 2007

Blogmeet Iasi 5...

Vineri seara a avut loc o intanlire a bloggerilor din Iasi(de fapt...o parte din ei). Imi cer scuze ca nu am scris pana acum nimic, dar nu am avut timp pentru ca am fost plecat din Iasi. Dar o voi face acum. Intanlirea a fost organizata de Marius si de Gina. Au mai participat: http://www.had3ss.ro/,
http://www.catharticmedia.ro/,
http://blogdepierdutvremea.blogspot.com/
http://www.seedee.ro ,
http://blog.360city.ro/,
http://altom.blogspot.com/,
http://mariusbutuc.blogspot.com/,
http://anamariapopovici.blogspot.com/,
Mary,
http://maddish.weblog.ro/.

Au mai fost inca doi prieteni de-ai Ginei din cate stiu, dar nu le mai retin numele, deoarece am plecat aproape cand au venit acestia. Imi cer mii de scuze daca am uitat pe cineva, si imi cer milioane de scuze ca nu am retinut exact toate numele, de asta am preferat sa scriu direct adresa de blog.

S-a discutat despre aproape orice! Despre fotbal, bloguri AdSense, se fac sau nu se fac bani din bloguri, despre nush cine care e mare blogger si face bani din asta. Si ce daca? (mi-am zis eu). Am discutat si despre politica (cu mine in rol principal, asa cum zicea altom ). S-au facut foarte multe poze(la un moment dat eu chiar credeam ca sunt la sedint foto), s-a socializat cat s-a putut. Am ajuns sa vorbim si despre unele lucruri practice. Sa vedem daca noi bloggerii putem face ceva proiecte comune. In fine...doar cativa au receptionat acest mesaj.

Per total m-am simtit foarte bine. La cat mai multe intalniri. Si pe aceasta cale, as vrea sa va spun ca ar fi bine sa reusim sa tinem legatura, nu neaparat prin intermediul blogurilor, poate cine stie... o sa facem ceva "nice" in timp. Pana atunci va urez la cat mai mult trafic (Sa fie!!!), si pana la articolul urmator ... s-auzim numai de bine.

No comments: