16 July 2008

Radio Still Network


Comunitatea studentilor din Iasi are nevoie de un radio facut de studenti si pentru studenti. Aceasta este premisa din care s-a nascut Radio Still Network - un radio 100% studentesc. Radio Still este pe piata media ieseana de aproximativ un an. Trasmisiile sunt live pe on-line, si poate in curand se va transmite si pe FM. Cu o varietate foarte consistenta de emisuni, radioul 100% studentesc acopera toate nevoile de informare ale studentilor, si nu numai.

In fiecare zi, de luni pina vineri de la 9 la 12 esti la alaturi de Andreea si Cata la Apelul de Dimineata. Dupa o saptamana agitata Dr. Emilia Radu iti prescrie Cafeaua de Dimineata in fiecare weekend. Destainuiti secretul nostru si celorlalti: Mix it my way! Un program numai pentru clubberi ca-n vremurile bune. Suntem cu ochii pe moderatorii nostri…Se balbaie? I-am prins in Uzina da Dume! Nu stii cu ce sa te mai imbraci? Vrei sa afli noile tendinte in moda? Make-up? Trend? Avem Glamour pentru tine…cu Oana Radu. Sinteza vietii neconventionale a fetelor adolescentine o afli in fiecare vineri daca intri in Clubul Divelor alaturi de Andra Chirculescu. In fiecare zi ai parte de o Nebunie-n Studentie animata de Catalin Radu si Dumitrita Ciuvaga. Iti prezicem viitorul…iti spunem cum stai cu banii, cum iti merge in cariera si in dragoste doar uitandu-ne la tine…vorbim de Still paranormal cu Andrei Tomici. Esti pasionat de jazz? Louis Amstrong e idolul tau? Duminica iti aducem Jazz in cartier…si pe Vlad! La sfarsit de saptamana afli ultimile noutati din domeniul stiintific de la Cristi Presura si Adrian Buzatu in Stiinta. Info. De joi incep petrecerile in cluburi…Vali iti incalzeste atmosfera cu cea mai buna muzica house in Trance your mind.

Inalta, cu parul lung si blond, prins intr-o coada, cu o silueta de zana si cu un parfum cu miros de flori, te priveste calm cu ochii ei blajini si seducatori ca pe viitoarea ei victima. Poate ca asa ar trebui sa arate o ispita. Ispitele Verii, alese pe spranceana, una mai frumoasa decat alta, pregatite sa-ti fie prezentate in fiecare duminica de la ora 12.00 - emisiune realizata de Dorina Tanase. Vrei sa afli care sunt cele mai difuzate piese la de Radio Still? Atunci fii alaturi de Ayrsen in Top 100 RSN.


Si mai nou, de la 1 august voi avea si eu o emisiune la RSN cu si despre politica abordata dintr-o perspectiva atat teoretica dar si usor pamfletara. Ascultati RSN. Se merita.

Pana la articolul urmator...s-auzim numai de bine.

2 comments:

RadioZu said...

Radiozu RADIO ZU www.zuradio.blogsopt.com live cam tot ce se intampla privit din alta perspectiva.

RadioZu said...

Radiozu RADIO ZU www.zuradio.blogsopt.com live cam tot ce se intampla privit din alta perspectiva.