17 June 2008

Ziua absolventului 2008

Absolvenţi, pe 22 veniţi la marş cu noi!

Duminică, 22 iunie a.c. Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi împreună cu Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” şi Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” organizează a doua ediţie a “Zilei absolventului”, un eveniment prin care tinerii ieșeni își serbează absolvirea studiilor universitare.

Peste 10.000 de absolvenţi sunt aşteptaţi să participe la cel mai aşteptat marş din studenţie. Marșul începe la ora 17.00 din fața Universității „Alexandru Ioan Cuza”, iar absolvenții, cu robe, steaguri și fluiere vor umple Iașul de veselie și bună dispoziție, coborând Copou, pentru a ajunge în Fundație, urmând strada Gavriil Muzicescu, Piața Unirii, Bulevardul Ștefan cel Mare și oprindu-se la Mitropolie pentru ceremonia religioasă de binecuvântare.

Distracția va continua în Piața Palatului Culturii, unde se va desfășura festivitatea de absolvire, cu numeroase oficialități și momente de destindere. ,,Ziua absolventului 2008” se va încheia spectaculos, cu un concert IRIS și NIGHT LOSERS, urmat de un foc de artificii care va lumina orașul studenției voastre.

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” te asteaptă să îmbraci tricoul ,,Absolvent 2008”, să porţi insigna care te reprezintă, să te distrezi, să te bucuri la ziua TA, Ziua Absolventului 2008.

Mai multe detalii despre eveniment pe www.uaic.ro.

No comments: