21 April 2007

Preselectii : impresii, pareri (part 1)

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat vreun articol pe blog! Ma gandeam ieri sa scriu ceva despre circul politic la care asistam de ceva timp! Dar sincer … nu prea imi vine sa incep sa critic din nou actualul Guvern si Parlament! (dar cu siguranta o sa o fac in articolul urmator) !

Asadar o sa incep a va spune ca ieri seara am venit din Bucuresti! Am fost la preselectii pentru Olimpiadele Comunicarii! Experienta unica! In 60 de minute am trecut printr-o gramada de stari! Am fost emotionat, nepasator, mirat, curajos, fricos, stresat, stresant ( saracele mele colege – imi cer scuze !) !

Cand am ajuns in fata juriului, jur ca simteam cum imi bate inima in gat, dar imediat mi-am revenit! Nu prea am inteles juriul pentru ca de la unii din cei 3 membri (nu vreau sa dau nume) nu am obtinut niciun fel de feed-back, fie el pozitiv sau negative! In fine, oricum nu mai conteaza! Eu cred ca ne-am descurcat:D! Astazi este ziua cea mare! Dupa – amiaza vom afla echipele care merg in finala, in urma preselectiilor! Astept cu nerabdare mailul de la Marius Balaci care va face publica “lista celor 12” (asa am numit eu lista cu cele 12 echipe care vor merge mai departe in finala la proba de Advertising)!

Indiferent de ce rezultat vom primi, pentru mine a fost o experienta placuta si constructiva !Nu o sa imi para rau orice ar fi!Stiu un singur lucru! Ca mai mult de o luna de zile, am muncit alaturi de intreaga echipa, am glumit, ne-am ciondanit, dar pana la urma a fost bine!Important e ca am avut si avem in continuare incredere in noi si in capacitatile noastre!
Imi pare rau de un singur lucru, si acela este ca nu am avut ocazia sa il cunosc personal pe Bogdan Naumovici si al lui "miel zburator":)) ! L-am vazut totusi in dimineata preselectiilor facandu-si intrarea in curtea Centrului Metropolitan pentru Tineret, pe un ditamai motoru’ :)) !
Dar cine stie poate o sa am ocazia sa il intanlesc personal, daca, alaturi de echipa mea o sa ajungem in finala!

Pana la articolul urmator (care o sa fie politic) vreau sa va urez toate cele bune si ... ca de obicei ... s-auzim numai de bine!

4 comments:

Anonymous said...

primul comment pe articolul asta, proaspat ce-i drept!
ma bucur mult ca ai reusit sa ai o astfel de experienta si ma bucur si mai mult ca vezi partea plina a paharului si ca iei ce e important si pozitiv din toata treaba asta! stiu ca e cliseistic si monoton sa spun asta dar cred cu adevarat ca e important ca ati participat! desigur, va doresc sa simtiti din plin gustul dulce al victoriei si sa va bucurati de reusita alaturi de cat mai multi prieteni! si daca de data asta nu va iese, ganditi-va ca veti mai avea ocazii!

de fapt comment-ul asta trebuia sa se refere la blog-ul tau....asa ca....am sa fac o trecere un pic brusca...
sa stii ca nu prea ma incanta sa citesc blog-uri si cu atat mai putin sa comentez...(de fapt, fac asta pt prima data si nici nu stiu daca am sa stiu sa postez comment-ul asta)! dar al tau imi place...chiar nu stiu ce cauti la stiinte politice :P
de aceea chiar iti urez sa iti iasa cariera in advertising si sa imi faci si mie o campanie castigatoare atunci cand voi intra intr-o criza de imagine!
keep up the good work!
si astept vesti despre lista "celor 10"!

Anonymous said...

De fapt nu sunt 10, ci 12. Pentru ca sunt 12 brief-uri.

Ma bucur ca ai avut o experienta utila si iti doresc mult succes la rezultate.

Anonymous said...

Mă ierţi că-mi permit, dar vreau să-ţi dau un sfat: încearcă să foloseşti mai rar semnul exclamării, fiecare enunţ din postarea asta are la sfârşit un "!" şi e de-a dreptul obositor. Nu vreau să par răutăcioasă, doar vreau să-ţi atrag atenţia. :)
O seară faină!

Anonymous said...

Denisa, iti multumesc pentru sfat. Asa este, folosesc cam des semnul exclamarii. E un fel de tic de care promit ca o sa scap.