05 June 2008

Noile servicii Airbites ...

Airbites Iasi ofera acuma noi servicii clientilor ce au la baza o tehnologie foarte moderna la preturile cele mai avantajoase. Airbites asigura o calitate impecabila pentru serviciile de internet, telefonie si TV. Mai mult decat atat acuma ai oportunitatea de a alege unul din pachetele speciale pe care Airbites ti le ofera.

Avantajul principal pe care Airbites il ofera clientilor sai este
flexibilitatea: consumatorul poate sa aleaga cand si cat plateste. Poti alege cate programe vrei sa urmaresti si le platesti doar pe acelea; alege cu cati mega navigheaza si ii platesti doar pe acestia; alege cat si unde vorbesti la telefon si platesti doar ceea ce ai ales. Configurarile se pot modifica de la o luna la alta. De exemplu: te duci la mare si apoi la munte- o luna lipsesti de acasa, nu platesti nici telefon, nici cablu, nici internet. Sau esti in sesiune si ai mult de lucrat pe internet, iti maresti viteza la internet cu cati mega doresti. Ai terminat sesiunea- vrei sa te uiti la televizor, iti alegi pachetul de programe pe care il doresti si scazi viteza la internet. Si poti astfel sa modifici serviciile in functie de nevoile tale.

Serviciul telefonie prin internet este la cel mai mic pret de pe piata si poti vorbi de oriunde esti cu acelasi tarif pe care il paltesti cand esti acasa.

Serviciul tv direct pe calculator da posibilitatea de a vizualiza eminsiunile preferate direct pe calculator fara tv tuner. Poti alege unul din cele 3 pachete de programe in functie de nevoi. Daca esti deja abonat ai pachetul Select Free gratuit.

Serviciul de internet ofera studentilor 3 luni gratuit pe perioada vacantei.

Noul serviciu "Gazduire si backup" iti da posibilitatea de a salva fisierele importante, de a le accesa de pe propiul mobil, plus ca ai 6 giga gratis.

Nu uitaţi şi de
serviciile de telefonie prin internet, de cele ipTV televiziune pe calculator fara TV tunner precum şi de super - serviciile de internet. Toate acestea la cele mai avantajose preţuri din Iaşi.

Nu rata sansa pe care Airbites ti-o ofera.


1 comment:

cineva said...

mai nou ai treaba si pe la Airbites? :)