26 June 2008

Delirul unor parlamentari...

Dupa ce pe data de 14 iunie presedintele Senatului Romaniei a declarat intr-un interviu ca este posibil ca dupa alegerile legislative din toamna, Parlamentul sa propuna din nou suspendarea presedintelui Traian Basescu, zilele acestea "tribunul" Corneliu Vadim Tudor declara si el ca presedintele trebuie suspendat pentru ca "incalca Constitutia de trei ori pe zi".

Acesta afirma ca a vorbit deja cu presedintele Senatului, care este de acord cu suspendarea, cu toate ca imediat purtatorul de cuvant al Senatului a negat orice afirmatie in acest sens. Oare chiar este posibil ca in Romania ( pesudo-regim politic hipertrofiat ) un singur om sau doi sa viseze urat noaptea si a doua zis sa initieze suspendarea presedintelui pe motive neargumentate? Daca raspunsul este afirmativ, eu ma gandesc sincer ca trebuie sa emigrez.

Iata cum dragii nostri alesi, nu tin cont nici o secunda de cetatenii Romaniei si nici de bunastarea acestora, si in loc sa initieze proiecte legislative care sa vina in ajutorul poporului, ei cauta motive (pe care nu prea le gasesc) pentru a suspenda presedintele. Probabil in curand o sa devina un obicei din partea unor parlamentari sa initieze procedura de suspendare la adresa presedintelui. In Romania nimic nu mai este inedit, orice este posibil, price lucru bun sau rau se poate intampla oricand. Nu m-as mira daca vreodata, asa peste noapte, parlamentarii dau vreo lege in care sa propuna suspendarea presedintelui o data pe an.

Ideea este ca daca presedintele va fi din nou suspendat, si apoi in urma referendumului va fi din nou instalat in functie ( ca si anul trecut ), parlamentarii ce au votat suspendarea ar trebui in urmatoarea secunda sa renunte la inaltele functii demnitare, pe care oricum nu le respecta si profita de ele din plin. Pana la articolul urmator ... s-auzim numai de bine!

No comments: