02 June 2007

Premiu la Olimpiadele Comunicarii

In seara asta am aflat cu surprindere ca am castigat in cadrul evenimetului ce se numeste Olimpiadele Comunicarii, la concursul de bloguri premiul pentru cea mai buna analiza a unui eveniment politic, cu articolul "Romania vs Uniunea Europeana", pe care il gasiti in categoria Political Stuff.

Chiar sunt surprins! As vrea sa multumesc cuiva, dar sincer nu stiu cui. Probabil ar trebui sa le mutumesc unor profesori de la faculate( Facultatea de Filosofie, specializarea Stiinte Politice), si nu in ultimul rand prietenei mele, Ines, care a fost alaturi de mine atunci cand am vrut sa incetez sa mai scriu pe blog si care m-a inscris la acest concurs. Chiar vreau sa ii multumesc pe aceasta cale. Multam fain baby! Raman dator:D!

Sunt bucuros in urma acestui premiu si asta nu ma face decat sa ma ambitionez mai tare si sa scriu tot ce am de spus. Iata ca pana la urma am castigat si un premiu la Olimpiadele Comunicarii, in afara de experienta acumulata, prietenii, momente de tensiune, fericire si emotii. Scriu acest articol nu ca sa ma mandresc, ci pentru ca simt sa scriu acest articol. Este o realizare totusi, chiar daca nu prea mare, dar poate cine stie, mai tarziu, vor veni si alte satisfactii mai mari, pentru care voi munci mai mult.

Cam atata am avut de zis, deocamdata, si ... pana la articolul urmator ... s-auzim numai de bine!

2 comments:

Anonymous said...

Bravo, babyli!!! Me so proud!:x :*

Ana said...

Felicitari, Alex!!! :-)