29 May 2007

Seminarii de jurnalism la Iasi

Nu ratati o ocazie unica de a participa la un eveniment foarte important si interesant, zic eu, in acelasi timp, care se va desfasura joi (31 mai), vineri(1 iunie) si sambata(2 iunie) la Iasi. In cadrul acestui evenimant vor avea loc cateva seminarii pe teme de jurnalism, strategii de comunicare, comunicare politica, cateva chestiuni legate de campanile electorale, avand ca invitati nume foarte cunoscute, atat din Romania cat si din Franta. Evenimentul va avea loc in cadrul celei de-a 5-a editii a "Médias et élections". De precizat ca evenimentul va avea ca locatii de desfasurare Centrul Cultural Francez ( CCF) si sala Studio a TVR. Astfel :

Joi : orele 10:30 -12: 30 (CCF)

orele 14:30 – 17:30 ( Sala Studio TVR)

orele 18 :00 – film documentar ‘La Prise

de l’Elysée’ ( CCF)

Vineri : orele 09:30 – 13:30 ( Sala Studio TVR)

orele 14:30 – 17:30 ( Sala Studio TVR)

orele 18 :00 – Lansare de carte Adriana

Saftoiu (Sala Studio TVR)

Sambata : orele 09:00 – 11:00 ( CCF )

orele 11:00 – 13:00 ( CCF )

Asadar, dupa cum va spuneam nu ratati aceasta intanlire in care vor fi prezenti oameni de presa, si nu numai ca : Cristian Tudor Popescu( presedintele Clubului Roman de Presa, director cotidianul “Gandul”), Emil Hurezeanu( director editorial “Romania Libera”, Adriana Saftoiu( fost consilier presidential si purtator de cuvant al administratiei prezidentiale), George Poede ( cadru didactic al Sectiei de Stiinte Politice al UAIC), Gheorghe Teodoresc ( cadru didactic al Sectiei de Sociologie al UAIC, presedinte “INSOMAR” Romania – institut de sondare a opiniei publice) si multi altii.

Sper sa faceti loc in programul vostru zilnic si pentru acest eveniment. Mai ales studentii ieseni care, in opinia mea, cred ca au nevoie de cat mai multe participari la astfel de evenimente constructive pentru ei, ar face bines a nu rateze aceste seminarii. Din pacate am observat ca evenimentul nu a fost foarte mult mediatizat, tocmai de aceea m-am hotarat sa postez acest articol. Sper sa ajungeti in numar cat mai mare ca sa luati parte la un eveniment foarte important.

Pana la articolul urmator … s-auzim numai de bine!

No comments: