01 May 2007

Nebunia blogurilor si Olimpiadele Comunicarii



In ultimul timp, am observat ca e nebunie mare in randul participantilor la Olimpiadele Comunicarii in urma concursului de bloguri ce se va desfasura la finalul Olimpiadelor! Normal ca voi participa si eu cu blogul meu, dar nu am expectante prea mari pentru ca sunt abia la inceput in aceasta privinta! In afara de aceasta in ultimul timp imi acord cel putin o ora pe zi pentru a citi diferite articole care apar pe diferite bloguri!

Sincer, am ramas foarte impresionat atunci cand am vazut cat de mult se scrie si cat de multe lucruri interesante poti afla de pe bloguri! Cred ca este o foarte buna metoda de comunicare si deasemenea un mijloc esential de socializare!

Insa, as vrea cateva sfaturi de la cei care au vechime in domeniul blogurilor, intrebandu-i cum trebuie promovat un blog, pentru ca parerile pe care le exprimi prin intermediul blogului sa fie cunoscute de cat mai multa lume, sa fie apreciate si de ce nu, criticate, pentru ca pana la urma orice critica poate fi constructiva! Aceasta pentru ca as vrea neaparat sa invat cateva lucruri pentru ca nu sunt prea experimentat in acest new domain al puterii blogurilor!

A! Si ca tot am pomenit mai devreme de Olimpiadele Comunicarii, stiu ca exista cateva conferinte pe 7 si 8 mai la Bucuresti organizate in cadrul Olimpiadelor Comunicarii, unde as vrea sa ii invit pe cei interesati! Conferintele se adreseaza tinerilor preocupati de domeniul comunicarii si nu numai. Dar pentru mai multe detalii ati putea accesa
http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/conferinte.html. Cei care o sa aiba dorinta de a merge la aceste conferinte, si chiar o sa o faca, nu o sa regrete, pentru ca o sa cunoasca multi oameni profesionisti in cateva domenii esentiale cum ar fi advertising, PR, marketing politic si nu numai!

Si, in afara de asta stiu ca una din conferinte este pe o tema care e legata de bloguri! De acolo as putea sa invat ceva lucruri esentiale care sunt sigur ca ma vor ajuta! Dar din pacate nu o sa pot ajunge la conferinte :( , insa va trimit pe voi cei interesati de domeniile de mai sus!

Ei…cam atat am avut sa va zic! Mai vreau sa va fac cateva urari :
1.« Apucati-va fratilor si faceti-va blog ca o sa aflati o gramada de informatii interesante ! »

2. Plecati mah la Bucuresti si bucurati-va de conferintele ce sunt organizate in cadrul evenimentului ce se numeste Olimpiadele Comunicarii!

Am sa termin sec, spunandu-va ca de obicei ca … pana la articolul urmator … s-auzim numai de bine!

1 comment:

Anonymous said...

Ai zis ceva foarte adevarat: si mie mi-ar placea sa stiu cum anume se pot promova blogurile si ce anume fac eu de imi intra lumea pe blog... si ce anume nu face altul de nu-i intra lumea pe blog...