14 February 2008

Anonymous...

De câteva zile am o problemă. De fapt mai corect este : cineva(anonymous) are o problemă cu mine, sau cu blogul meu. încă nu ştiu sigur.

Şi zic asta pentru că de câteva zile cineva îmi lasă commenturi din cele mai penibile posibile, care conţin mesaje vulgare, offtopice şi nu sunt nicidecum coerente. Bineînţeles, că le-am şters, pentru că atâta timp cât cel care comentează nu are nimic interesant de zis, şi mai mult decât atât, imi adresează cuvinte vulgare, nu are ce căuta la mine pe blog-proprietate personală. Dacă ar fi zis o chestie interesantă, fie ea si critică, bine argumentată, cu toată plăcerea aş lăsa commentul respectiv. Dar aşa...consider că cititorii mei nu merită să vadă un circ ieftin făcut de un tâmpit anonim pe blogul meu.

Aşadar domnule anonim, următoarea dată când vrei să îţi exprimi o părere pe blogul meu, sper să transmiţi ceva cu adevărat interesant. Poţi să scritici, şi chiar te rog să faci acest lucru, dar cred că ar fi bine să ai totodată un minim de decenţă în exprimare, sau măcar cei 7 ani de-acasă. A! Şi încă ceva...: încearcă să nu mai fii tâmpit;)!

Cam atât despre "prietenul"meu anonim. Până la articolul următor ... s-auzim numai de bine!

8 comments:

ines said...

Ce dragut... i-ai dedicat un articol intreg. Mie cand imi dedici?:P

Kiddin'... nu cred ca se merita sa depui atata efort... anonimi se gasesc pe toate drumurile:)

Alex Ciobanu said...

Da...asa e, dar asta e cel mai tampti anonim dintre anonimi. E atat de prost incat cred ca merita sa ii dedic un articol. Poate ii va veni mintea la cap pana la urma. Cine stie?

Anonymous said...

cauta optiunea BAN IP :P

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Daca vei face cateva setari pentru a restrictiona comentariile anonime, vei fi scutit de injurturi...Altfel vei fi injurat in continuare.

Anonymous said...

Anonymous 2 spune: Ciobanule mai scuteste-ne!!!

ines said...

:)) Mda... apropo de discutia pe care am avut-o aseara despre banuielile in legatura cu acest "anonim", se pare ca ai avut dreptate. Incep sa fiu din ce in ce mai sigura cine este: un frustrat caruia ii este frica de faptul ca s-ar putea ca tu sa ai ceva ce el nu are:)))

P.S. Vreau si eu sa aflu cum se fac setarile alea despre care se vorbeste...

utilizator said...

1 - Particularizati-dreapta sus in blog
2 - Setari
3 - Comentarii - Activaţi moderarea comentariilor?
- Cine poate face comentarii? - Utilizatori înregistraţi - include OpenID