24 January 2008

Super întâlnire de bloggeri la Iaşi

În seara asta a avut loc cea mai mare întânlire de bloggeri din Iaşi. Nu i-am numărat pe toţi dar cred că am fost aproximativ 25-30 de bloggeri. Aş vrea să ii numesc pe toţi care au participat, şi să le dau link dar nu pot, pentru că pe unii nici măcar nu îi cunosc, şi nu am apucat să vorbesc prea mult cu ei. Pe o parte îi ştiam. Întâlnirea a fost organizată de Ciprian Gavriliu.

Ideea este că s-a socializat, mai mult în bisericuţe, pentru că eram foarte mulţi. A fost oke şi chiar m-am simţit bine. Am aflat că trebuie să ai măcar 25 de ani, ca să te poţi căsători;)). Am mai aflat că cică tinerii din ziua de azi nu se implică în politică, şi ăsta e un lucru dureros. Aş zice mai degrabă că tinerii nu au cultură politică şi asta chiar e dureros. Dar ăsta e un alt subiect de discuţie pe care o să îl abordez într-un alt post.

Am discutat despre unele proiecte, dintre care, unul ar fi acela al creării unui blog comun pentru toţi bloggerii din Iaşi (suntem în jur de vreo 120, după unele calcule), lucru destul de oke cred.

Cu alte cuvinte cred că a fost o întâlnire reuşită, şi sper să mai fie şi de acum încolo. Cam atât despre întâlnire, şi (chiar daca sună ciudat pentru unii ;)) ) ... până la articolul următor ... s-auzim numai de bine.

3 comments:

Anonymous said...

Buna idee! Cred ca ar trebui sa o foloseasca si bloggeri din celelalte orase.

http://www.vpaun.ro/mali/

Anonymous said...

Dragul meu blogger,
ceea ce iti voi scrie nu are nici o legatura cu articolul postat de tine...de fapt nu are legatura cu nimic...la fel ca si blogul tau..un mare NIMIC...am citit la un momentdat un articol scris de tine (scris e mult spus...sa-i zicem...tiparit de tine)in care blamai toate bloggurile naspa si asa mai departe..afla cu stupoare ca tu esti taticul lor..nu ai nici o treaba...esti cat se poate de sec..nu ajuti cu nimic, nu dai nici o idee, nu ai nici o revelatie salvatoare, nici o sclipire, nici o informatie...macar un amarat de banc bun...NIMIC...tot ce iti pot ura este sa ai parte numai de bloguri de astea ca ale tale..ca poate dupa ce citesti indeajuns (asta in cazul in care stii sa faci lucrul asta...sa plecam de la prezumtia ca stii)te oripilezi si te opresti din scris...sau ce o fi amestecatura asta de litere aruncate pe asa-zisul tau blog...vad ca aveai pe acolo bloggul lui Bucurenci...delecteaza-te cu ala si las-o balta

Alex Ciobanu said...

mersi pentru "aprecieri". Ar fi fost bine sa stiu si din parte cui vin acestea si care ar fi argumentele care sa sustina ceea ce ai vrut sa scoti in evidenta prin articolul tau.