08 January 2008

Intrebare&propunere!!!!

Stie cineva cati bloggeri sunt in Iasi? Asa de curiozitate. Ar fi fain sa se faca o cercetare, si sa vedem cam cati internauti de genul acesta suntem in Iasi? Si poate daca aflam, de ce nu. poate facem o Adunare Generala a bloggerilor din Iasi. Cred ca ar fi fain.

Si in afara de asta, poate chiar am putea infiinta un ONG ce se numeste Clubul Roman de Blogging, despre care vorbeam. Obtinem personalitate juridica si totul e oke. Astfel se pot monitoriza blogurile, se poate tine o evidenta, am avea un statut dupa care sa functioneze bloggerii afiliati etc. Asta ar putea inlatura pe cei care scriu tot felul de tampenii si prostii pe bloguri care te dezgusta. Suna putin utopic, dar de ce nu? Macar incercam. Cine stie. Astept sugestii si propuneri.

4 comments:

Anonymous said...

Alex, iti inteleg atitudinea mai ales in ce-i priveste pe cei care isi fac blog doar din materiale copiate de la altii, cu filmulete de pe youtube si trilulilu. In acelasi timp trebuie sa recunoastem ca nu poti trasa reguli pentru cei care isi fac o pagina de tip blog. Nu ai cum sa-i selectezi. Zona e prea larga si diversa. Ei se vor exclude singuri. De exemplu eu nu ma astept ca pagina mea sa-i intereseze pe cei care cauta filmulete si poze funny. Dar sunt convins ca pagina mea ii va atrage (la un moment dat) pe cei care sunt interesati cu adevarat de orasul Iasi. Poate chiar si pe cei care pot lua decizii. Prefer 10 vizitatori inteligenti, decat 100 de pustani care habar n-au pe ce lume traiesc. Dar, ideea lansata de tine merita discutata.

Anonymous said...

adica vrei un cna al blogurilor? si daca un blogger cu trafic foarte mare nu respecta regulile voastre si nu e primit, cu ce e afectat?

Alex Ciobanu said...

@ Orasuliasi : Intradevar e greu. Dupa cum am zis e chiar utopica aceasta idee. Dar se pot gasi solutii cred ca ea sa functioneze bine si eficient.

@ Gabi : Poti sa il numesti si CNA al blogurilor cu toate ca e putin fortata denumirea. In princpiu nu e afectat de nimic in mare parte. Dar de ce tre sa rezumi si tu totul la trafica? Poate el are un trafic mare ca posteaza numai tampenii sau are un limbaj fff obscen care se pare ca in momentul de fata atrage. Ti s-ar parea normal? Nu cred. Plus ca un alt motiv ar fi urmatorul : atunci cand o comunitate incepe sa se dezvolte, ea trebuie sa se organizeze cumva ca sa nu devina haotica, anarhica. Si chestia asta e valabila chiar daca ne referim la un spatiu virtual cum este blogosfera.

Anonymous said...

Ma, noroc ca nu sunt din Iasi ca m-ati arde cu cenzura:)) Hai sanatate.