11 January 2008

Despre colegi...

Astăzi la insitenţele unor colegi de-ai mei mai "speciali", m-am hotărât să scriu un articol referitor la ei. Ei bine ... nu o să încep aici să îi enumăr pe toţi colegii mei, cu toate ca toţi sunt deosebiţi si buni prieteni.

Am să vă fac cunoştinţă pe acestă cale cu doar dintre ei, şi anume aceia care sunt mai speciali. So ... vi-i prezint pe Ţebreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Mirceaaaaaaaaaaaaaa, Nechitaaaaaaa Aaaaadriiiiaaaaaaaan şi pe Baciuuuuuuuu Cătăliiin (aka Somnuletz). Ei sunt cei mai foarte tari aş putea spune, dar mai au şi excese de personalitate. De exemplu Mircea printre zecile de mii de calităţi bune are şi un dingur defect pe care şi-l recunoaşte negreşit. Acest defect constă în faptul că atunci când începe să zică o frază începe cu "aaaaaa ...aaaaaaaa....aaaaaaaa", dar după care îşi revine imediat. Adrian este senator zice el. Face parte din Parlamentul Tinerilor şi se prezintă ca a fi un viitor tânăr de pe scena politică romănească şi chiar europeană. Somnuletz este cel mai calculat dintre ei. Plus că este şi blogger şi are nişte raţiuni foarte bine stabilite.

Nu ştiu ce aş putea să mai scriu despre ei, pentru că toţi trei au personalităţi foarte complexe, toţi trei sunt foarte veseli şi distractivi (mai ales Mircea care face nişte glume foarte tari domle'), toţi trei sunt înflăcăraţi cand vine vorba despre facultate şi proiecte, toţi Doamne şi toţi trei.

E greu de spus în cuvinte cum sunt ei cu adevărat. Ar trebui să ii cunoaşteţi personal ca să vă daţi seama de valoare lor. Acest articol a fost ca o paranteză pentru ceea ce scriu în general pe blog. Cam atât despre colegi. Până la articolul următor ... s-auzim numai de bine!

P.S. : Mircea a făcut cinste cu un ceai astăzi:P.

1 comment:

Anonymous said...

iti multumesc ca existi sh ca ne luminezi viata cu talentul tau de a scrie!!!!!