13 June 2007

Presedintele Bush nu mai are ceas

In scurta vizita pe care a avut-o in Europa presedintele Statelor Unite George W. Bush a poposit si in Albania, acolo unde, in "baia de multime" de care a avut parte, a ramas fara ceas. Asta in situatia in care Bush era inconjurat de cei de la serviciile de paza si protectie.

Aceste servicii, de altfel foarte vigilente, au fost, nu pentru prima oara, pacalite, de data asta de albanezi.

E destul de ciudat. Intamplarea asta poate spune multe despre albanezi, Si romanii sunt cam la fel. Adica privind lucrurile de pe scena internationala, la capitolul "grad de civilizatie", observam usor ca Albania (aprox)= Romania.

In acelasi timp ma gandesc si la serviciile alea care trebuie sa il pazeasca pe presedinte, ca nu prea au dat randament in ziua respectiva. Probabil erau obositi dupa atatea ore de munca. Ma gandesc ca in loc sa ii fure ceasul putea sa ii faca lui Bush altceva. Sa il "gadile" la incheietura cu vreo seringa plina cu nush ce substanta chimica care sa ii provoace moartea, sau mai stiu eu ce. In fine...sunt simple supozitii dar orice e posibil. Oricum suna destul de ciudat, atunci cand vezi sau auzi ca celui mai puternic om de pe planeta i s-a furat ceasul. Si unde i s-a furat? In Albania!

Sa aveti grija la ceasuri si pana la articolul urmator ... s-auzim numai de bine!

1 comment:

Anonymous said...

Ai primit un tag: http://george.truisme.ro/?p=63