20 May 2007

Olimpiadele Comunicarii – eveniment aservit politic?!

Conferintele Olimpiadelor Comunicarii – mare eveniment la care au fost prezenti muuuuuuuulti, multi oameni de advertising, de PR, dar si oameni politici. Si daca tot am ajuns la oameni politici, as vrea sa fac o observatie, si anume, ca, pe site-ul Olimpiadelor Comunicarii au fost puse niste fotografii ciudatele in care aparea de nenumarate ori stimabilul domn Mircea Geoana. Poi… domnilor organizatori, ce facem la Olimpiade? Cumva, campanie electorala? Cum e posibil asa ceva? Si ca sa vedeti pana unde poate duce eroarea, sa va zic ca am vazut un comment pe un blog in care se critica acelasi lucru pe care il critic si eu, si domnul Balaci a raspuns ceva de genul: “ Doar e presedintele celui mai mare partid politic din Romania”. Asta, ca sa nu mai vorbim de domnul Dehelean care a zis, citez “dpdv organizatoric, prezenta lui Mircea Geoana este aur curat pentru orice organizator”. Intradevar , mare dreptate aveti domnilor. Asa e. Sfantul Mircea Geoana a fost prezent la Olimpiadele Comunicarii.

Domnilor Balaci si Dehelean, de ce nu spuneti, domnule, clar ce preferinte ideologice aveti? De fapt, de acum nu mai e nevoie sa ne spuneti pentru ca ne-am dat seama si singuri. Daca pana si la un eveniment gen Olimpiadele Comnuicarii, ati putut face asa ceva, ma intreb ce faceti in cadrul firmei voastre, Selenis?

Nu mi se pare deloc normal ceea ce s-a intamplat, cum nu mi se pare deloc normal nici felul in care se comporta si in care dau raspunsuri domnii Dehelean si Balaci. Aveam alta impresie despre ei. Oricum, nu ma intereseaza. E treaba dumnealor ce si cum fac si in functie de ce criterii.

Sper ca postul asta sa ajunga pe toate monitoarele oamenilor interesati, dar si pe LCD-urile domnilor Balaci si Dehelean. Sa fim oameni, si pana la articolul urmator … s-auzim numai de bine.

8 comments:

Anonymous said...

Hei, noi am continuat si azi cu domnul Geoana!http://intensity.weblog.ro

Anonymous said...

chiar azi citeam studiul de caz al unei campanii de PR pt Geoana, dinainte de a fi presedinte de partid. eu cred ca e o bila alba prezenta unui astfel de om. si ca sa nu las loc de speculatii: nu imi place DELOC PSD!

Anonymous said...

nu am nici o legatura cu olimpiadele comunicarii, dar am intrat intamplator la tine pe site si intamplator la ei pe site si m-a "uimit" obiectivitatea d-nului dehelean, de altfel, stai linistit, alex, si-a propus sa citeasca si sa se documenteze. poate isi schimba optiunile intre timp. oricum nu si-au ascuns in nici un fel parerile anti basescu, dar intr-un mod deloc specific unor persoane care au tangente cu comunicarea politica, mai mult sau mai putin.

Anonymous said...

@Gabi : E o bila alba poate pentru Geoana, ca a mai gasit probabil un mijolc de a-si face campanie! La Olinpiadele Comunicarii nu cred ca e loc de asa ceva.

In afara de asta, chiar daca a fost invitat trebuia ca domnul Balaci si Dehelean sa nu il mediatizeze ai sa il "perie" atata! Hai sa fim seriosi. M-am lamurit eu si cu Balaci si cu Dehelean. Pe blogurile lor la sectiunea de "politice" nu au nimic altceva postat, in afara de articole in care il critica pe Basescu si lauda PSD-ul!

Sa va uitati ce comment a primit Balaci pe blog la ultimul post, de la un anumit domn. Nu il cunosc. Ideea e ca l-a cam desfiintat.

Anonymous said...

Ai spus multe lucruri false si jignitoare.

Anonymous said...

@Dragos : 1.Care lucru e jignitor?
2.Care lucru e fals?

Argumenteaza te rog, ca sa stiu si eu, nu ma lasa asa in "ceata". Chiar sunt si eu curios. Unde vezi tu jignire sau falsitate?

Anonymous said...

- "Olimpiadele Comunicarii – eveniment aservit politic?!"

- "ce facem la Olimpiade? Cumva, campanie electorala?"

- "de ce nu spuneti, domnule, clar ce preferinte ideologice aveti?" (eu am spus intotdeauna)

Anonymous said...

@dragos : 1.Titlul era o intrebare retorica, dupa cum bine se observa, nu era o afirmatie exacta.

2. a doua chestiune pe care mi-ai reprosat-o era la fel o intrebare ironica, nu am zis un lucru sigur, ba din contra am intrebat ca sa aflu si eu pentru ca la prima vedere asa se pare ca e un fel de campoanie electorala la nivel mai mic (si nu e doar parerea mea)

3. Ar fi democratic din partea dumneavoastra, ca atunci cand vi se pune o astfel de intrebare sa raspundeti exact si sa nu lasati loc de interpretari(my opinion).

Deci nu cred ca am jignit pe nimeni, si nici nu am falsat, nici macar in vreun rand pe care l-am scris.