02 April 2007

Olimpiadele Comunicarii!Idei, team-work, creativitate, provocare!

Acum cateva saptamani stateam de vorba cu un coleg si aceasta incepe sa imi zica foarte incantat ca va participa la Olimpiadele Comunicarii!Am cerut mai multe informatii si in final m-am gandit ca aceasta ar fi o oportunitate pentru mine sa imi pun in valoaree ideile mele cu privire la advertising, concepte creative, spoturi publicitare, printuri etc.!

In ziua urmatoare impreuna cu niste prietene ne-am hotarat sa ne formam o echipa si, de ce nu, sa ne incercam si noi norocul!Si uite asa am inceput sa ne intanlim si sa discutam cat mai mult in legatura cu aceasta!Ne-am ales un nume de echipa foarte haios si nonconformist(ca si membrii echipei de altfel), si un slogan pe mesura!Asa s-a format FunkyTies cu al ei slogan "Advertise with Funky Ties":D!Dupa ce am aflat tema de preselectie pentru sectiunea ADVERTISING(caci la aceasta sectiune urmeaza sa participam)ideile au inceput sa "curga" si imaginatia noastra a inceput sa fie cat mai productiva!Am facut zeci de brainstorming-uri, poze cat mai haioase pentru blogul echipei si inca lucram pentru a putea face o impresie cat mai buna atunci cand o sa fim in fata juriului cu cravate colorate si tricouri inscriptionate cu numele echipei!

In ceea ce priveste discutiile pe care le-am mai avut cu acel coleg de la care eu pesonal am aflat de acest concurs totul s-a rezumat la o singura propozitie:"Succes!O sa ne intanlim in finala":))!
Pana la articolul urmator sa auzim numai de bine!

3 comments:

Unknown said...

uei alexe ! succese camarade! Faci ce vrei, dar stii ce faci, da:-)) Stiu ca o sa fie ceva de capul olimpiadelor comunicarii de vreme ce esti si tu pe acolo:) cheers!

danna said...

bv bv
asa coleg mai da....
bafta multa c sa zic :)

Anonymous said...

go go alexe...asa tata...bafta multa...:)